Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، حامد نوری، محقق طرح درباره ویژگی‌های این دستگاه گفت: دستگاه‌های بخوری که امروزه به عنوان بخور گرم با آنها آشنا هستیم، توسط یک المنت با بخار کردن هر لحظه حجم و مقداری از آب به صورت آنی آب را توسط المنت به بخار تبدیل می‌کنند. دستگاه‌هایی با تولید بخار سرد نیز وجود دارد که این سیستم‌های آب را در دمای معمولی با تولید ارتعاشات بالا در ثانیه (بین 1 تا 2 مگاهرتز) به بخار تبدیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دستگاه‌هایی به منظور تولید بخار سرد و گرم نیز وجود دارند که دارای محدودیت‌هایی هستند؛ از جمله اختلاف دمای بخار سرد و گرم آن در بهترین دستگاه‌های موجود حداکثر بین 5 تا 8 درجه سانتیگراد است. همچنین عدم کنترل بر روی دبی جریان بخور خروجی، نبود سیستمی جهت تنظیم دمای بخار متناسب با دمای محیط، عدم توانایی آنها در صورت قطع برق و یا مکانی که به برق دسترسی نداشته باشد، از دیگر ایرادهای دستگاه‌های موجود به شمار می‌رود.

نوری درباره ویژگی‌های این دستگاه خاطرنشان کرد: همچنین در مورد دستگاه‌های نبولایزر موجود، تمامی دستگاه‌ها هیچگونه کنترلی دقیق و کمی بر روی میزان داروی خروجی، دمای داروی خروجی، سایز آن متناسب با نوع دارو و میزان مورد نیاز آن و همچنین مدت زمان استنشاق آن را ندارند. در دستگاه ارائه شده به حل این مشکلات پرداخته شده و ویژگی‌های منحصر به فردی با سایر سیستم‌های مورد مقایسه خود دارد.

وی ادامه داد: در این دستگاه سنسورهای دمایی تعبیه‌شده که خود این سنسور به دو سنسور تقسیم می‌شوند که شامل سنسور دمای بخار و سنسور دمای محیط است. بخش بعدی سیستم مکانیزم رطوبت‌سنج محیطی است که با توجه به درجه رطوبت مورد نیاز محیط سیستم به صورت کاملا اتوماتیک رطوبت محیط مورد نظر را در رنج دلخواه کاربر نگه می‌دارد. در بخش بعدی سیستم سطح‌سنج را داریم که در صورت کم شدن میزان آب موجود در دستگاه هم بوق هشدار برای اطلاع از کمبود آب به صدا درخواهد آمد و در صورت عدم تکمیل آب آن به جهت جلوگیری از رساندن آسیب، سیستم به صورت اتوماتیک خاموش می‌شود.

نوری درباره کاربردهای این دستگاه گفت: سیستم پیشرفته حرارت‌دهی و خنک‌کننده جهت تامین بخار در هر رنج دمایی سبب شده که توسط آن بتوان دمای بخار خروجی و نیز دمای داروی خروجی را در هر رنج دمایی دلخواه تنظیم و استفاده کرد، در این دستگاه با توجه به سیستم دیجیتال طراحی شده می‌توان میزان رنج دبی خروجی و نیز اندازه میکرون ذرات دارو و یا بخار را به صورت کاملا کمی و کیفی به صورت دیجیتال تنظیم کرد. این بخش از دستگاه برای سیستم در بخش کاربرد نبولایزری آن بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: سیستم عدم قطع فرآیند در صورت قطع و یا نبود برق با توجه به مصرف برق بسیار اندک دستگاه، سیستم اضافه کردن کاپ دارو برای تبدیل دستگاه به یک نبولایزر، سیستم رسوب‌گیری که مجهز به نانو فیلتر و سیستم تهویه مطبوع که در صورت نیاز با اضافه کردن مواد دارویی و یا خوشبوکننده یک نوع بخور خاص را تحت شرایط دلخواه تولید می‌کند، همگی از ویژگی‌های منحصر به فرد دستگاه ارائه‌شده است.

نوری با بیان اینکه این دستگاه به نوبه خود یک دستگاه تهویه مطبوع و یونیزه کردن هوا نیز هست، افزود: در این بخش ترانسدیوسر دستگاه با القای بار منفی به اکسیژن و ذرات دیگر آنها را باردار کرده و دارای بار منفی می‌شوند. این ذرات باردار منفی پس از پخش در هوا علاوه بر تنطیم رطوبت، ذرات باردار مثبت نظیر گرد و غبار و آلودگی‌ها و دود و ذرات معلق را جذب کرده و از فضای استنشاقی دور کرده و با سنگین شدن به زمین می‌نشاند.

وی یادآور شد: به عبارتی دیگر این دستگاه یک سیستم سه منظوره رطوبت ساز، نبولایزر و نیز تصفیه هوا و یونیزاسیون را به طور همزمان و یکجا در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۶۷۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از ایسنا، این گجت جالب از روش‌های سنتی مانند پنکه‌ها و لباس‌های حجیم فاصله گرفته و راه‌حلی راحت‌تر را برای مدیریت دمای بدن در محیط‌های مختلف ارائه می‌دهد. کافی است دستگاه را در بخشی از بدن که نیازمند گرمایش یا سرمایش است، بگذارید تا خیلی سریع، دمای موردنیاز تأمین شود.

ریئون پاکت ۵ صرفا یک پنکه نیست؛ بلکه ماژول ترمو-الکتریکی با مجموعه‌ای از حسگرهاست که محیط کوچکی را در اطراف هسته مرکزی بدن شما شکل می‌دهد. این حسگرها دمای بدن، رطوبت و حتی حرکت‌های فرد را کنترل می‌کنند تا نیازهای اشخاص را برای راحتی تعیین کنند.

این دستگاه پنج سطح خنک‌کننده برای روزهای گرم و چهار سطح گرمایش برای هوای خنک‌تر ارائه می‌دهد. برای بهینه‌سازی عملکرد آن، می‌توان آن را با ریئون پاکت تگ همسان‌سازی کرد، حسگر کوچکی که دما و رطوبت محیط را تشخیص می‌دهد و داده‌ها را به واحد قرارگرفته در قسمت گردن ارسال می‌کند. این دستگاه به ریئون‌پاکت ۵ اجازه می‌دهد تا قبل از اینکه گرما یا سرما را احساس کنید، شرایط راحتی شما را به‌طور فعال تنظیم کند.

برای کسانی که کنترل دستی را ترجیح می‌دهند، برنامه اختصاصی اندروید یا آی‌اواس این امکان را می‌دهد که سطح سرمایش و گرمایش را از طریق بلوتوث تنظیم کنند. عمر باتری ریئون‌پاکت ۱۷ ساعت با یک‌بار شارژ است که برای استفاده طولانی‌مدت ایدئال محسوب می‌شود.

سیستم کنترل آب‌وهوای پوشیدنی سونی از سال ۲۰۱۹ در ژاپن در دسترس بوده و نسخه‌های بعدی آن در بازارهای آسیایی موفق عمل کردند و اکنون شاهد عرضه جهانی این محصول هستیم که بریتانیا اولین بازار خارج از آسیای آن است.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902149 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس
  • این کولر را می‌توانید بپوشید!
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟
  • فیلم/ پرورش عقرب بی‌بخار!