Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-02@23:28:11 GMT

دستگاه بخور عامل دو بیماری هولناک

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۷۷۵۲۵

دستگاه بخور عامل دو بیماری هولناک

رکنا: در استفاده زیاد از بخور ممکن است حملات آسم و آلرژی تشدید پیدا کند.

«معمولا توصیه می ‌شود در اتاق کودکان و خردسالان از بخور گرم استفاده شود، در عین حال استفاده از این دستگاه‌ها نباید دایمی باشد؛ چراکه رطوبت زیاد حملات آسم و آلرژی را تشدید می ‌کند.

دستگاه‌های بخور با ایجاد رطوبت از خشکی پوست بدن و مخاط بینی جلوگیری می‌کنند و به عنوان یکی از راه‌های کمکی در درمان عفونت‌های دستگاه تنفسی استفاده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از دستگاه‌های بخور گرم، در فصل‌های سرد سال توصیه می‌شود.

بخور سرد، باعث خنک شدن هوای اتاق می‌شود. بنابراین در آب و هوای گرم یا فصول گرم سال ترجیح داده می شود.

بخور گرم بیشتر برای کسانی مورد استفاده است که دچار التهاب مجاری تنفسی فوقانی نیستند.

اگر تنها برای مرطوب شدن هوا از بخور استفاده می‌‌کنیم، بهتر است از بخور گرم استفاده کنیم. اما بیمارانی که التهاب حاد مجاری تنفسی فوقانی دارند می‌‌توانند از بخور سرد استفاده کنند تا بیماری‌شان تشدید نشود.»

طبیعی‌ترین دستگاه بخور برای کودکان

هیچ چیز برای والدین ناراحت کننده‌تر از شنیدن صدای سرفه کودکشان نیست. این مشکل به قدری باعث ناراحتی والدین می‌شود که تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا کودکشان بهبود یابد.

هوای خشک به ویژه در فصل زمستان عامل اصلی ایجاد سرفه در کودکان و سالمندان است که با دستگاه‌های بخور می‌توان مجاری تنفسی را بهبود بخشید و سرفه‌ها را از بین برد.

افراد حتما باید در نظر داشته باشند که دستگاه بخور باید در فاصله‌ای مناسب با کودک و یا سالمند قرار بگیرد و رطوبت آن باید قابل تنظیم باشد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند دستگاه‌های بخور متعددی امروزه در داروخانه‌ها یافت می‌شود که پزشکان خرید آن را امری ضروری می‌دانند و به همه تجویز می‌کنند، اما به کمک یک قابلمه آب جوش و مقداری نمک و سبزی‌های خشک مثل نعنا و آویشن می‌توان طبیعی‌ترین و موثر‌ترین دستگاه بخور را در منزل بدون هیچ هزینه‌ای تهیه کرد.

ولی والدین باید مراقب باشند که ظرف آبجوش در مکانی مطمئن قرار بگیرد تا کودک به آن برخورد نکند، زیرا خطر سوختگی با آب جوش در کمین کودکان است.

دکتر مهرزاد بحتویی ، فوق تخصص بیماری های ریه گفت:

«بیماری سینوزیت یکی از بیماری‌های شایع فصل زمستان است که عامل آن باکتری است و به صورت سردرد، ترشحات چرکی از بینی و سرفه شدید بروز می‌کند.

فرد مبتلا به این بیماری در مرحله حاد با گرم نگه‌داشتن خود، بخور آب گرم و اکالیپتوس و استراحت بهبود پیدا می‌کند و در مرحله مزمن علاوه بر استفاده از بخورها نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک نیز دارد.

برخورد باد سرد به سر و صورت فرد مبتلا به سینوزیت موجب تشدید بیماری می‌شود.

سرماخوردگی و آنفلوانزا نیز از شایع‌ترین بیماری‌های تنفسی ویروسی فصل زمستان است.

نکته قابل توجه در بیماری‌های ویروسی قابل انتقال بودن از طریق عطسه و سرفه است که ویروس آن در هوا پخش و وارد دستگاه تنفسی می‌شود.

بهترین درمان سرماخوردگی، آنفلوانزا و سینوزیت استفاده از بخور آب گرم، بخور اکالیپتوس و استراحت است.

بیماری آسم در فصل زمستان تشدید می‌شود و فرد مبتلا باید خود را گرم نگه دارد و از برخورد هوای سرد به سر و صورت باید جلوگیری کرد و از ماسک استفاده شود.

استفاده از بخور آب گرم برای بیمار مبتلا به آسم توصیه می‌شود، ولی بخور با اکالیپتوس برای این بیماران مضر است.

بخور آب گرم برای تمامی بیماری‌های تنفسی به غیر از بیماری برونشیولیت و خروسک اطفال که بخور با آب سرد برای آن مفید است، توصیه می‌شود.»خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

 

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

۱۲ مرزبان ایرانی ربوده شده سالم هستند +اولین عکس و اسامی شکار دختران بد حجاب با تاکسی خطی یک زن با وعده اربعین شهر را به هم ریخت! ماجرای درخواست اعضای دولت از مراجع برای مذاکره با رهبری در موضوع امریکا بدترین سرنوشت برای 2 کودک در رشت + عکس ابراهیم وقتی دید نسرین بچه دار می شود چه کرد؟! فیلم لحظه اقدام وحشیانه با یک سگ توسط راننده خودروی زنجانی + تصویر ماجرای انتقام از پدر رامبد از یک فیلم سینمایی شروع شد ! این آقای مجری کلاهبردار بود! / او چه رازی داشت؟! تصاویر جدید خاشقچی لحظاتی قبل از قتل شک رضا از موقعی شروع شد که بیشتر موقع ها شارژ باطری موبایلم خالی بود گفتگو با 2 فوتبالیست تحصیلکرده تهرانی که ثروتمندان تهرانی را نقره داغ می کردند + عکس کوروش در زادگاه خود غریب است ! / روحانی و قانون همه پرسی تصویری زیبا در آسمان کربلا پدید آمد +عکس مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا این دختر کوچولوی اصفهانی در انتظار فرشته مهربان + عکس صحنه ای از تصادف واقعی خانم بازیگر ایرانی! + جزییات و عکس یک روز شوهرم با زن دوستش صمیمی اش فرار کرد ! نقشه وحشتناک برای ارثیه 100 میلیونی در حساب زن دوست صمیمی + عکس رضا رویگری: بی‌پولی باعث شد درمانم را متوقف کنم ! دستگیری جوان شروری که مخفیانه از دختران جوان در خانه اشان فیلم می گرفت

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه منزل آلرژی هولناک بیماری حملات بینی دستگاه بخور عکس ایران دختر فیلم زندگی مرد پلیس قتل پدر اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۷۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید

آفتاب‌‌نیوز :

رفلاکس اسید می‌تواند یکی از علائم بیماری رفلاکس معده به مری (GERD) باشد. علائم آن شامل خس خس سینه، سرفه و تنگی نفس است که به عنوان تنگی نفس نیز شناخته می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که این بیماری اغلب یک علت زمینه‌ای و گاهی ناشناخته آسم و سایر مشکلات تنفسی است.

زمانی که اسید معده از مری عبور می‌کند، می‌تواند وارد ریه‌ها و گلو شود. آن نواحی را تحریک کند و منجر به مشکلات تنفسی شود، از جمله:

التهاب ریه

اگر اسید در ریه‌ها تنفس شود، می‌تواند باعث التهاب یا تنگ شدن راه‌های هوایی شود و منجر به برونشیت یا ذات‌الریه شود.

تحریک دستگاه تنفسی فوقانی

اگر اسید سیستم تنفسی فوقانی از جمله گلو را تحریک کند، ممکن است ترشح خلط، احتقان قفسه سینه و سرفه را تجربه کنید.

علاوه بر این می‌تواند علائم آسم را برای افرادی که هر دو بیماری را دارند ایجاد کند. اگر رفلاکس اسید درمان نشود، می‌تواند عوارض زیادی ایجاد کند، به ویژه در افرادی که چندین بار در هفته آن را تجربه می‌کنند.

شرایط تنفسی

رفلاکس اسید درمان نشده یا رفلاکس اسید یکی از علل شروع آسم بزرگسالان است. همچنین می‌تواند باعث عفونت سینوسی، زخم و آسیب ریه ناشی از برگشت اسید به ریه‌ها شود.

مشکلات مری

رفلاکس اسید آسیب زیادی به مری می‌زند، لوله‌ای که غذا را از گلو به معده می‌برد. با گذشت زمان، عبور اسید معده به مری می‌تواند باعث ایجاد موارد زیر شود:

تغییر در پوشش مری

سرطان مری

سختی یا درد در هنگام بلع

تنگی مری

رفلاکس اسید درمان نشده می‌تواند منجر به عوارض دیگری مانند موارد زیر شود:

پوسیدگی دندان

کم خوابی

گلودرد مزمن

چگونه رفلاکس اسید و تنگی نفس را مدیریت کنیم؟

صحبت با پزشک در مورد علائم تنفسی مهم است، به خصوص اگر آسم دارید یا مشکوک هستید که ممکن است به آن مبتلا شده باشید. مدیریت رفلاکس اسید می‌تواند به شما در کنترل و کاهش تنگی نفس کمک کند.

تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی

تغییرات سبک زندگی و رژیم غذایی تاثیر قابل توجهی بر افراد مبتلا به رفلاکس اسید دارد.

از خوردن غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی (غذا‌های چرب، سرخ شده و تند، کافئین و نوشابه‌های گازدار) که باعث آن می‌شوند خودداری کنید.

دارو‌ها

دارو‌های بدون نسخه و تجویزی می‌توانند به درمان رفلاکس اسید کمک کنند. اگر متوجه شدید که رفلاکس اسید یا تنفس شما به طور ناگهانی بدتر می‌شود، باید با پزشک تماس بگیرید. این امر به ویژه زمانی مهم است که متوجه علائم جدید می‌شوید یا زمانی که علائم موجود شما شروع به تداخل با توانایی شما در انجام فعالیت‌های عادی روزانه می‌کند.

منبع: سلامت نیوز

دیگر خبرها

  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی